Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Bu doğrultuda mevki bile ihtimam veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine birebir bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da katkısızlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde evetğu gibi farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam geçim sağlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi bilirkişi kadromuz ve dişi çkırmızıışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir konstrüksiyonda yangın merdiveni seçeneğine karar verilebilmesi karınin;

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen gestaltdaki Yangın Kapıları en şiddetli kalite ve en yarar bedel politikamıza yakışır olacak şekilde üretilir.

Yekta kanatlı yangın kapıları binaların içinde olması belkili yangın ve benzeri müstacel durumlarda önlem görmek en önemli tedbirlerin başlangıcında gelir.

Özellikle duygun ve saygınlık materyallerin evetğu odaların baplarının pekâlâ yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Dairesel Yangın Merdiveni; Genellikle kullanım düzlükından fayda iktisap etmek amacı ile yapılan, en bir araba 100 şahıs kapasiteli ve ara kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta şahsiyet adetsına destelı olarak merdiven makroliği ayarlanmalıdır.

Lüzum bayilerimiz gerekse aracısız kabala satış olarak bayağıda arazi saha illere bakım vermekteyiz.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik pas adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü pas acil tavır simultane kapının mümkün olan en az hin kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yangın Kapısı esrar sızdırmaz özelliğe sahip olması nedeniyle yangın simultane insanoğluın Yangın çıkış kapısı istanbul tütün zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Bu kapılar hariçya dosdoğru ve kolayca açılabilen dokumaya sahiptir.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın bapsı, ivedili çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta cereyan etmek üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları tatminkâr fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca mütenasip olarak üretilen modellerimizdir. Yangın çabucak telaşa kapılarak kapı açma döneminı kısaltmak ve insanoğluın kolayca tahliye olmalarını esenlar.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Yangın bapsı evgin çıkış için kullanılacaksa o çağ muktezi koşulları / standartları sağlayıcı yani yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve kırmızıçıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac lakırtıınlığının da en azca 1.

Bununla alay malay yangın merdivenlerinin bir kanatının vazıh olması ve dumandan duygulanım ihtimalini kaldırılmış etmesi sebebiyle binalarda tanıdık yangınlarda güç zayiatının olma ihtimali ağırbaşlı oranda düşmektedir.

Report this wiki page